preload font

Forsikring er vigtigt. Men
ærligt talt – så er det ikke super spændende.

Og vi ved godt, at du har
sjovere ting at bruge tiden på
end kedelige betingelser og

policer. Derfor gør vi, alt vi kan for at gøre det hele lettere
og sjovere for dig.  

App’solut ligetil

Først og fremmest er vi
skrumpet og kommet ned i lommeformat. Vi bor i en app på din
mobil, og det er her, du får fat på os. Enkel forsikring med kun et par tryk.

Medmindre du vil tale med et levende menneske. Så er du velkommen til at ringe til vores service-glade og dansktalende kundesupport. De lytter med glæde til alle dine spørgsmål. 

Men tilbage til appen. Læg mærke til at vi har kvittet den vanvittigt lange liste af dækninger og forsikringer, som traditionelle forsikringsselskaber kører med. I stedet har vi nogle enkle produkter, der dækker dine mest værdifulde ting. Og det er lige så nemt at købe forsikringerne som at bestille takeaway online. 

Du kan få et tilbud og godkende din forsikring på mindre end tre minutter. Bum. Ingen skjulte hovsa-beløb eller klausuler, og alle priser er gennemsigtige som nypudset glas.

Vi prøver også at skrive tingene så ligetil som muligt, så du kan forstå din forsikring uden at have en doktorgrad. Og vigtigst – vi gør alt, hvad vi kan for at belaste din pengepung mindst muligt.

Kort sagt: vi er her for at ændre spillereglerne for forsikring. Fra at give dig den helt rigtige dækning til at gøre det nemt at indberette en skade.

For når det gælder forsikring, er der ikke sket meget de seneste 50 år. Men det er der altså i resten af verden. 

Det eneste sted, hvor vi skeler til tradition, er, når det gælder vores partnerskab med Eir Försäkring,
som vi er forsikringsformidler for.

Det svenske forsikringsselskab står bag mange nordiske forsikringsbrands, og deres model har klaret tidens tand, men er samtidig fulgt med tiden. Ved at teame op med Eir kan vi forene deres solide erfaring med en digital fremtid fuld af muligheder. Generelt for alle vores produkter gælder det, at de er risikomæssigt afdækket hos Eir Försäkring AB (Org.nr. 559166-0617), Stockholm, Sverige.

Eir er naturligvis medlem af Garantifonden i Danmark.

Og så er vi også en del af easy-familien. Som i easyJet, easyHotel og easyGym. Alle brands er drevet af kompromisløs innovation, med en banebrydende tilgang til service og værdi for pengene. Vi er til at stole på og vi går rent faktisk op i vores kunder.

Vi er her for at gøre livet lettere – som du nok havde gættet ud fra navnet. Men vi vil også gerne have det sjovt. Fordi forsikring behøver ikke at være indviklet eller kedeligt.